Converteix el jardí en un paradís estètic 

La bellesa d’un jardí no tan sols radica en les plantes i flors, sinó també en els detalls que realcen el seu esplendor. Des de Burés Profesional presentem una exclusiva gama d’àrids decoratius, la clau perfecte per elevar l’estètica del jardí i convertir-lo en un oasis virtualment impressionant.

Varietat de colors i textures

Des de tons neutres fins a colors vibrants i textures úniques, la nostra col·lecció d’àrids decoratius ofereix una amplia gama d’opcions per personalitzar el teu espai exterior. Ja sigui que busquis crear un disseny minimalista o desitgis un jardí ple de vida i color, tenim l’àrid perfecte per a tu.

IDEES CREATIVES PER JARDINS:

Camins de còdols blancs

Crea un elegant camí que serpenteja entre les teves plantes utilitzant els nostres àrids blancs per agregar un toc de sofisticació.

Jardí zen amb grava negra

Dissenya un racó tranquil i relaxant amb grava negra, perfecte per a un jardí zen que inspiri serenitat.

Àrees ressaltades amb pedres de colors

Dona-li vida al teu jardí amb àrees ressaltades emprant les nostres pedres de colors brillants per crear punts focals vistosos.

Transforma el teu jardí en un espectacle visual amb els nostres àrids decoratius exclusius. Dona-li un toc distintiu al teu espai a l’aire lliure i crea un entorn que reflecteixi el teu estil personal.

Descobreix la màgia dels detalls amb la nostre col·lecció d’àrids!

Grava i graveta

La grava o graveta són pedres amb forma angular compreses entre els 2 i 60 mm aproximadament. Són perfectes per a crear camins, parterres o simplement com a decoració del terra del jardí.

 Còdols

Són coneguts per les diferents aplicacions i versatilitat. Perfectes com a decoració de jardí, terrassa o entrada de la casa. Aporten drenatge i serveix per a l’asfaltat del terreny.

Pedra Rocalla

Les pedres rocalles són les pedres perfectes per a un jardí amb finalitat decorativa o per a crear aquests tipus d’acabats. Com sín anguloses, són pedres que li poden proporcionar al jardí caràcter.

Puçolana

Roca volcànica sotmesa a un procés d’escalfament i refredament posterior de manera brusca i triturada fins a obtenir grava. És un material adequat per a la realització de parterres i terra, ja que és estètic i funcional.

Ceràmica triturada

La ceràmica triturada té un color terrós i una textura rugosa. És idoni per a la decoració d’elements de jardí i del paisatge, així com per col·locar terres i parterres.

Sorra Sil·lícica

Element decoratiu molt adequat pels jardins orientals i asiàtics. Dóna una personalitat diferent al jardí i permeten crear espais oposats. S’aconsella ubicar-la sobre elements secs del jardí, per allargar-ne l’efecte decoratiu.

Marmolina

Pedres de marbre naturals de cantell viu, adequades per a la decoració exterior en jardins i jardineres. El marbre és de les pedres naturals més petites que podem trobar i, sens dubte, tenen un gran valor com a drenants.

07 febrero 2024
Últimas noticias
Ver todas las noticias
Ver todas las noticias
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!