Una alternativa sostenible a la turba

L’ECOBOSC és un material provinent del compostatge 100% vegetal produït a partir de materials vegetals. A través del procés de compostatge, aquests materials es descomponen i es transformen en un substrat ric en nutrients i matèria orgànica, ideal per millorar l’estructura del sòl i promoure el creixement saludable de les plantes.

BURÉS PROFESIONAL ha creat aquest producte que és adequat per usar com a matèria prima per a fabricar substrats per a vivers de planta ornamental, també es pot fer servir com a terra de cultiu i per millorar les terres existents ja que es pot utilitzar en agricultura ecològica.

 

 

BENEFICIS DE L’ECOBOSC

Sostenibilitat ambiental

A diferència de la turba, que la seva extracció contribueix a la degradació dels ecosistemes de torberes i a l’alliberació de carboni emmagatzemat, l’ECOBOSC es produeix a partir de materials orgànics, ideal per millorar l’estructura del sòl i promoure el creixement saludable de les plantes.

Millora l’estructura del sòl

L’ECOBOSC millora l’estructura del sòl augmentant la seva capacitat de retenció d’aigua, millorar l’aeració i promoure l’activitat microbiana beneficiosa. Això crea un ambient propici pel desenvolupament saludable de les arrels de les plantes i ajuda a prevenir problemes com la compactació del sòl i l’entollament.

Subministrament de materials

L’ECOBOSC és una font rica en nutrients i una gran varietat d’oligoelements essencials. Aquests nutrients són alliberats gradualment a mesura que el producte es descompon, proporcionant un subministrament constant d’aliment per a les plantes i reduint la necessitats de fertilitzants químics.

Control de les males herbes i malalties

L’ús de l’ECOBOSC pot ajudar a control a el creixement de les males herbes al crear una capa protectora a la superfície del sòl que impedeix la germinació de les llavors de les males herbes. A més, els microorganismes beneficiosos presents en el compost poden ajudar a suprimir malalties del sòl al competir amb els patògens perjudicials i a enfortir la salut de les plantes.

L’ECOBOSC emergeix com una alternativa sostenible i efectiva a la turba en la preparació de terres. La seva capacitat per millorar l’estructura del sòl, subministrar nutrients, controlar les males herbes i malalties, i promoure la sostenibilitat ambiental el converteix en un recurs valuós per a jardiners, horticultors i agricultors. Al fer la transició cap a l’ús de l’ECOBOSC en lloc de la turba, podem contribuir a la conservació dels ecosistemes naturals i promoure pràctiques agrícoles més respectuoses amb el medi ambient.

 

 

08 abril 2024
Últimas noticias
Ver todas las noticias
Ver todas las noticias
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!