Dia Mundial de l’Aigua

El 22 de març marca el Dia Mundial de l’Aigua, una jornada destinada a destacar la importància crítica d’aquest recurs essencial per a la vida del nostre planeta. En un món on l’accés a l’aigua neta és cada cop més precari, és imperatiu trobar solucions innovadores per conservar i utilitzar aquest recurs de manera més eficient. En aquest context, des de BURÉS PROFESIONAL estem donant passos significatius cap a la sostenibilitat, amb la introducció de productes dissenyats específicament per estalviar aigua sense comprometre la salut de les nostres plantes.

La jardineria és una de les activitats humanes que més aigua consumeix, amb milions de litres d’aigua cada dia per regar plantes, gespes i cultius. Sens dubte, amb l’augment de la consciència ambiental, els jardiners estan buscant formes de reduir la seva petjada hídrica sense renunciar a l’esplendor i la vitalitat dels espais verds. És aquí on entren en joc els productes d’estalvi d’aigua com substrats, fertilitzants i mulching dissenyats per maximitzar la retenció d’humitat al sòl i reduir l’evaporació.

Un dels avenços més destacats en aquest camp són els substrats formulats amb material especials que retenen l’aigua i alliberen gradualment la humitat a les arrels de les plantes. Els SUBSTRATS PROFESIONALS PRODEASA no tan sols redueixen la freqüència de reg necessària, sinó que també promouen un creixement més saludable.

 

A més dels substrats, els ADOBS ORGÀNICS estan guanyant popularitat entre els jardiners i agricultors conscients de l’aigua. Aquests fertilitzants estan dissenyats per descompondre’s lentament al sòl, proporcionant nutrients a les plantes de manera gradual i sostinguda. Al promoure un creixement més equilibrat i resistent, els fertilitzants orgànics ajuden a reduir la necessitat de reg freqüent i a minimitzar el desaprofitament d’aigua i nutrients.

 

 

Un altre producte que esta guanyant terreny son els ENCOIXINATS ORGÀNICS com l’escorça de pi o la fusta. Aquests materials es situen a la superfície del sòl al voltant de les plantes per reduir l’evaporació, suprimir el creixement de les males herbes i millorar l’estructura del sòl. Al crear una barrera natural que reté la humitat, els encoixinats orgànics ajuden a conservar l’aigua i a mantenir un entorn saludable per les plantes i el sòl.

 

En el Dia Mundial de l’Aigua, reflexionem sobre la importància d’aquest recurs inavaluable i sobre les accions que podem prendre per protegir-lo i conservar-lo. A l’optar per productes de jardineria dissenyats per a l’estalvi d’aigua i al adoptar pràctiques de reg responsable, podem marca la diferència i contribuir a un futur més sostenible per a tots.

 

22 marzo 2024
Últimas noticias
Ver todas las noticias
Ver todas las noticias
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!