Àrids per a tots els gustos

L’ús d’ÀRIDS ofereix un ampli ventall de possibilitats a l’hora d’escollir el disseny que més s’adapti a las característiques de la zona on els volem ubicar. Els àrids són ideals com a recurs paisatgístic. Materials com la grava o els còdols són elements decoratius naturals que ofereixen resultats espectaculars en el disseny de qualsevol espai, ja sigui interior o exterior. És una opció de decoració fàcil de col·locar i instal·lar, a més que permeten economitzar una gran quantitat d’aigua.

L’ús d’àrids decoratius al jardí permet estructurar els espais, delimitant zones amb formes geomètriques o més orgàniques, aportant una sensació d’harmonia i amplitud visual. A més, contribueix a donar una imatge de neteja de l’espai exterior, adaptant-se perfectament a la tendència de jardins d’estil minimalista i modern, amb línies pures i colors discrets i elegants. Un concepte absolutament contemporani que dóna vida i pau a zones de relax i terrasses chill out.

BENEFICIS:

  • Protegir la terra del jardí dels canvis bruscs de temperatura
  • Afavoreixen la humidificació del terreny
  • Combina bé amb els arbres i plantes de qualsevol tipus i la seva àmplia varietat de colors i textures permeten una gran versatilitat
  • Permet ajustar-nos a qualsevol irregularitat del terreny
  • Són inalterables al pas del temps pel qual no cal manteniment

PRINCIPALS TIPUS d’ÀRIDS:

CÒDOLS – Fragment de roca de formes suaus i arrodonides a conseqüència de l’erosió que és un dels material àrids més emprats, ja que són pedres decoratives molt versàtils que poden complementar o delimitar molt bé qualsevol cantonada del jardí o exterior. Són molt usades per a dibuixar camins a l’exterior o crear formes diverses en zones concretes del jardí.

GRAVA – L’àrid preferit dels dissenyadors de jardins per la seva varietat de colors i textures ja que la podem trobar en tonalitats roses, blanques, vermelles o verdes, així com diferents combinacions i mides. La grava s’elabora triturant pedra natural i és habitual veure-la en rotondes, jardins, camins i ens molts i variats espais exteriors ja que és un recurs ideal.

 

MARMOLINA – Pedra de marbre natural, triturada fins a obtenir la mida desitjada (9-12 mm, 12-18mm o 18-25 mm), adequades per a la decoració exterior a jardins i jardineres proporcionant un toc personalitzat. També és idoni per a la decoració de contenidors i testos. Disponible en diferents colors (blanca, marfil, negra, rosa, verd fosc i rosada).

 

 

VOLCÀNICA – Àrid d’origen volcànic que presenta un aspecte vitrificat, sòlid i insoluble. La volcànica és un producte adequat per a parterres i sòls per la seva funció estètica i funcional. A l’hora, també substitueix la gespa en zones àrides i que no disposen de reg. També es fa servir com a base de drenatge en contenidors i testos en lloc de posar sorra. Disponible en diferents granulometries (4-7 mm, 7-12 mm, 12-18mm, 18-25 mm, 25-50 mm) i dos colors: negre i vermell.

 

 

26 mayo 2023
Últimas noticias
Ver todas las noticias
Ver todas las noticias
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!