Dia Mundial de la Salut Ambiental

Avui, 26 de setembre, es celebra el Dia Mundial de la Salut Ambiental, una data important per recordar l’estreta relació que existeix entre el medi ambient i la nostra salut. En un món cada cop més conscient dels reptes ambientals, aquesta jornada adquireix una importància vital.

El tema d’enguany és “Salut ambiental per a tots” que busca destacar la necessitat de garantir que totes les persones tinguin accés a un ambient net i saludable. Això implica una responsabilitat compartida, des dels governs fins als ciutadans per protegir i preservar el nostre entorn natural.

Precisament la salut ambiental sempre ha estat un tema important per a BURÉS que des de 1996 va posar en funcionament la línia VERD RECYCLING dedicada al reciclatge de restes vegetals. De fet, l’aposta de l’empresa per l’economia circular va ser pionera en el sector i enguany s’ha ampliat la infraestructura amb dues plantes de compostatge a Girona (Vilablareix i Castelló d’Empúries), dues a la província de Barcelona (Sant Boi de Llobregat i Castelldefels) i una altra a Segovia (Escarabajosa de Cabezas).

 

 

A més, BURÉS PROFESIONAL ha demostrat el seu compromís amb el medi ambient compensant tones de CO2 a través de la plantació d’arbres a les 120 hectàrees rurals que posseeix a les diferents finques.

D’altra banda, molts dels productes de BURÉS PROFESIONAL (com adobs i substrats) compten amb la certificació ecològica que garanteix que han estat produïts o elaborats seguint les normes de l’agricultura ecològica.

 

26 septiembre 2023
Últimas noticias
Ver todas las noticias
Ver todas las noticias

Una crida urgent a protegir el planeta i la nostra salut

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!