Terra Vegetal

Les terres vegetals juguen un paper fonamental en l’èxit i creixement saludable de les plantes en jardins i tests. Aquestes barreges enriquides proporcionen el suport i nutrients necessaris per a que les arrels de les plantes es desenvolupin adequadament, el que a la vegada es tradueix en un jardí exuberant i ple de vida.

Aquestes barreges proporcionen una estructura de sòl òptim per a les arrels, el que permet una millor absorció de nutrients i aigua. A més, les terres vegetals millorades amb compost i altres nutrients promouen un creixement vigorós i sa de les plantes.

És important buscar productes de qualitat que s’adaptin a les necessitat específiques de les teves plantes. Assegura’t d’escollir la barreja adequada segons el tipus de planta i les condicions del teu jardí. En aquest sentit, BURÉS PROFESIONAL presenta dues opcions de qualitat:

Substrat elaborat amb una barreja de compost vegetal, sorra i terra natural, òptim per a la realització de qualsevol tipus de cultiu de plantes al jardí. La terra vegetal incorpora un adobat de base NPK 20-10-5+2Mg. que aporta els nutrients necessaris per a l’inici del cultiu. Es pot emprar en una gran varietat de zones del jardí, aconsellable principalment per les zones de plantació d’arbres, arbusts i plantes de gran contenidors o jardineres.

 

 

Terra vegetal per a la plantació de gespa, elaborada amb una barreja de compost vegetal, sorra i terra natural de granulometria mitja que permet el creixement de la gespa des de la llavor i facilita l’arrelament òptim dels tepes. Aquest producte incorpora un adobat base d’NPK 20-10-5. També es pot utilitzar per a la plantació d’arbres i arbustives, així com praderes ornamentals.

 

La utilització d’ambdós productes com a base per a la plantació de gespa requereix aproximadament uns 10 centímetres de gruix sobre la superfície per realitzar la sembra directa. En el cas d’arbusts i plantes de flor, el gruix de la terra es pot augmentar fins a la profunditat de les arrels.

Aquestes terres vegetals són la base nutricional per a un jardí exitós i saludable. Si proporcionem un ambient propici pel creixement de les arrels, aquestes barreges enriquides es converteixen en aliades fonamentals per a que les plantes floreixin i embelleixin els nostres espais verds.

 

Imatge extreta de Pexels (by Max Rahubovskiy)
17 octubre 2023
Últimas noticias
Ver todas las noticias
Ver todas las noticias

Un ingredient clau per a qualsevol projecte verd 

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!