SUBSTRATS PROFESSIONALS

Els SUBSTRATS PROFESSIONALS són una barreja de diversos materials que s’utilitzen com a base per a cultivar plantes. Aquests substrats s’han creat específicament per proporcionar a les plantes els nutrients i l’estructura adequada per crèixer de manera òptima.

Els substrats professionals de BURÉS PROFESIONAL, S.A. es fabriquen a partir de matèries primes d’alta qualitat que, barrejades de manera precisa garanteixen l’eficiència del substrat, amb un drenatge i una ventilació adequats segons les necessitats de cada cultiu. A més, a cada substrat se li afegeix un adob per tal d’assegurar el creixement de la planta. Tots els substrats es comercialitzen amb el pH corregit i un adobat base per a l’inici del cultiu.

Entre els SUBSTRATS PROFESSIONALS destaquen dos grans línies diferenciades en quan a tipus de materials i propietats:

LÍNIES BV

Substrats amb ECOBOSC i TURBA que permeten obtenir cultius més resistents i que suporten millor el trasplantament. El substrat pot ser utilitzat en gran varietat d’espècies coníferes i arbustives, preferentment de cicle mitjà-llarg cultivades a l’exterior, en contenidor i test de grans dimensions.

LÍNIES RT/RTC

Substrats amb ROLDÓ i TURBA que presenten un important efecte supressor d’infermetats del coll a l’arrel i que, a la vegada, presenten un efecte estimulant del creixement vegetal. Aquest producte destaca per les seves propietats de drenatge i aireació, així com per la seva estabilitat a llarg termini. Està especialment indicat pel cultiu de coníferes, aromàtiques, cítris i tot tipus d’arbustives.

A més, BURÉS PROFESIONAL, S.A. també realitza substrats personalitzats pels vivers que demanen una fórmula concreta per a les seves plantes. Treballant amb el client, formulem i desenvolupem barreges que compleixin amb les necessitats dels cultius i situació de producció específiques. Sempre utilitzem fertilitzants i altres additius de la millor qualitat, segons les peticions de cada client.

 

 

15 marzo 2023
Últimas noticias
Ver todas las noticias
Ver todas las noticias
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!