Fòrum de Jardineria de Catalunya 2023

El passat 23 de febrer es va celebrar el Fòrum Professional de Jardineria, organitzat pel Gremi de Jardineria de Catalunya, que es va realitzar a ‘El Canal’ Centre d’Arts Escèniques de Salt. Centenars de persones van visitar les instal·lacions per conèixer com es troba el sector i veure les últimes novetats que es presentaven als diferents stands dels patrocinadors.

Jordi Vinyes, alcalde de la vila de Salt, va ser l’encarregat de donar el tret de sortida al Fòrum de Jardineria juntament amb el president del Gremi, Jordi Bosch, i la directora general d’Agricultura Elisenda Guillaumes. Al llarg del cercle de ponències, el jardí naturalista va ser el protagonista a les xerrades de Noel Kingsbury (escriptor), Martí Franch (director de l’estudi d’arquitectes EMF) i Carlos Rodríguez (cap de projectes de l’estudi de paisatgisme).

 

 

 

Durant la jornada es van organitzar diferents tallers pels alumnes dels instituts que van visitar els espais entre els quals destacava el que presentava el nostre company, DAVID PALMA (responsable tècnic de I+D i qualitat), on mostrava les diferents barreges de substrats que es poden realitzar.

 

 

 

El Gremi també va aprofitar la jornada per celebrar la seva assemblea anual i una sessió extraordinària en la qual es va escollir el nou president pels propers quatre anys, Miquel Marín.

En el marc del Fòrum es va celebrar el concurs de jardineria CatSkills, que reuneix alumnes de jardineria de diferents centres educatius de tota Catalunya. CatSkills és un campionat que s’organitza cada dos anys per part del Gremi de Jardineria de Catalunya i el Departament d’Educació. CatSkills consisteix en la construcció d’un jardí de 15 metres quadrats amb el material que proporciona l’organització. BURÉS, com a patrocinador principal, va aportar SAULÓ al concurs apostant sempre per la formació dels més joves en el món de la jardineria.

 

 

 

El primer premi se’l va endur l’Institut de Jardineria i Agricultura Les Garberes de Castellar del Vallès, el segon premi va ser per a l’Institut d’Horticultura i Jardineria de Reus, mentre que el tercer premi va recaure en l’Institut Les Salines d’El Prat de Llobregat.

Els guanyadors obtenen un accés directe per participar a l’SpanishSkills que es classificatori per a l’EuroSkills i el WorldSkills.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

24 febrero 2023
Últimas noticias
Ver todas las noticias
Ver todas las noticias
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!