El pilar d’una terra fèrtil

Qualsevol jardiner sap que la base d’un paisatgisme exuberant i vibrant comença amb la terra vegetal adequada. En aquest viatge cap a la perfecció compte amb un ingredient que enriqueix el producte: es tracta del compost. Des de BURÉS PROFESIONAL t’expliquem com aquesta combinació única pot transformar els teus projectes de jardineria. La TERRA DE JARDÍ és una terra vegetal especial per a la plantació de gespa i prats ornamentals, elaborada amb una barreja de compost vegetal, sorra i terra natural. Es tracta d’una barreja equilibrada que garanteix l’arrelament o creixement adequat de la gran majoria d’espècies ornamentals: arbres, arbusts, plantes de flor i espècies cespitoses.

Avantatges inigualables de la nostra terra vegetal:

Fertilitat infinita

La barreja aporta una explosió de nutrients, creant un ambient òptim de creixement per a les teves plantes. La nostra terra vegetal, carregada amb nutrients i un NPK 20-10-5, ofereix a les teves plantes l’impuls que necessiten per a prosperar.

Sòl saludable, plantes felices

La terra vegetal prové d’un compost aerobi que no tan sols nodreix a les plantes, sinó que també fomenta la salut del sòl. Al millorar l’estructura de la terra i estimular l’activitat microbiana, garantim un jardí ple de vida i resistent a les malalties.

Sostenibilitat en acció

A l’escollir la nostra terra vegeta, estàs contribuint a un cicle sostenible. Reduïm els desfets orgànics mitjançant la transformació de residus en compost d’alta qualitat, tancant el cercle de la natura de manera amigable amb el medi ambient.

 

 

Quan confies en la nostra terra de jardí provinent del compost, estàs invertint en la creació d’un oasis verd que perdurarà en el temps. Ja sigui que estiguis dissenyant un jardí exuberant, una terrassa tranquil·la o un espai comercial impressionant, la nostra terra de jardí és l’elecció intel·ligent pels que busquen l’excel·lència.

Transforma els teus projecte de jardinera amb la TERRA DE JARDÍ que marca la diferència!

Entra en el món de la sostenibilitat i el creixement exuberant amb la nostra terra vegetal de qualitat superior, feta amb amor i respecte per la natura. Fes que qualsevol jardí sigui el testimoni viu de la bellesa que la TERRA DE JARDÍ pot aconseguir!

 

01 marzo 2024
Últimas noticias
Ver todas las noticias
Ver todas las noticias
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!