Dia Mundial de l’Aigua

El Dia Mundial de l’Aigua es celebra anualment el 22 de març com un mitjà per centrar l’atenció ciutadana en la importància de l’aigua i la defensa de la gestió sostenible dels recursos hídrics.

 

BURÉS PROFESIONAL, S.A. per la seva part, està compromès en oferir productes que ajudin a estalviar l’aigua a l’agricultura i la jardineria, millorant l’eficiència en recursos hídrics dels seus productes.

 

SUBSTRATS

BURÉS PROFESIONAL, S.A. ofereix substrats que estan dissenyats per tal que les plantes absorbeixen de manera eficient l’aigua que s’aporta. Són substrats equilibrats amb material que augmenten tant la capacitat com l’absorció d’aigua, augmentant l’eficiència hídrica i evitant que es perdin grans quantitats d’un recurs tant valuós com l’aigua.

 

 

També tenim un producte conegut amb el nom d’ECOGEL, un material que actua com esponja quan entra en contacte amb l’aigua i que és capaç d’emmagatzemar aigua des de 150 fins a 400 vegades el seu pes en sec, actuant com un magatzem d’aigua fàcilment disponible per a qualsevol planta. Aquest material es pot barrejar en qualsevol substrat. De fet, BURÉS PROFESIONAL, S.A. ha creat un substrat estructural amb ECOGEL especialment dissenyat per a les noves superilles de Barcelona que ajuda a emmagatzemar l’aigua de la pluja.

 

MULCH

L’ENCOIXINAT és una tècnica que implica cobrir el sòl al voltant de les plantes amb una capa de matèria orgànica per protegir la terra, retenir la humitat i reduir el creixement de les males herbes. Algunes de les opcions que ofereix BURÉS PROFESIONAL, S.A. són:

  • Escorça de pi
  • Estella de fusta
  • Poda triturada
  • Bruc

 

 

 

21 marzo 2023
Últimas noticias
Ver todas las noticias
Ver todas las noticias
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!