Dia Mundial contra la Sequera

El 17 de juny es celebra el Dia Mundial per la lluita contra la Desertificació i la Sequera, una data designada per crear consciència sobre els desafiaments que enfrontem degut a l’escassetat d’aigua i promoure mesures per mitigar-les. La sequera és un fenomen natural que afecta moltes regions del món, i els seus impactes són devastadors pels ecosistemes, l’agricultura, la seguretat alimentària i el benestar humà.

L’agricultura exerceix un paper crucial en la mitigació de la sequera, ja que és un dels sectors més afectats per la manca d’aigua. A continuació, presentem alguns productes que poden ajudar a reduir els efectes de la sequera i a millorar la resiliència dels sistemes agrícoles:

  1. FERTILITZANTS ORGÀNICS

Els adobs orgànics es caracteritzen per tenir unes quantitats elevades de matèria orgànica, que millora la capacitat de retenció d’aigua i evita que durant el reg o les pluges l’aigua es perdi per escorrentia superficial o infiltracions. En aquest sentit, BURÉS PROFESIONAL, S.A. ofereix diferents tipus d’adobs orgànics com la gamma de VIGORHUMUS. Així mateix, tenim altres opcions com l’ENERVIT o el FENERVIT.  

  1. MULCH

El mulch o encoixinat és una pràctica efectiva per mitigar els efectes de la sequera ja que conserva la humitat i protegeix el sòl de l’evaporació excessiva i les altes temperatures. A BURÉS PROFESIONAL, S.A. oferim diferents tipus de MULCH com l’ESCORÇA DE PI, BRUC i l’ESTELLA DE FUSTA que són orgànics i, a més aporten matèria orgànica al sòl quan es descomponen.

 

  1. SELECCIÓ DEL SUBSTRAT

Saber seleccionar el SUBSTRAT, permet ser més eficients en aigua. A BURÉS PROFESIONA, S.A., portem molts anys dissenyant substrats i us podem assessorar per escollir el millor en funció a la planta i maneig.

 

 

El Dia Mundial de la Sequera ens recorda que l’aigua és un recurs preciós i limitat. Hem de treballar junts a nivell local, nacional i internacional per afrontar la sequera i garantir un subministrament sostenible d’aigua per a les generacions futures. La preservació de l’aigua i l’adopció de pràctiques responsables són fonamentals per construir un futur resilient i pròsper per a tots.

16 junio 2023
Últimas noticias
Ver todas las noticias
Ver todas las noticias
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!