Dia Mundial de l’arbre

Cada any, el 28 de juny, el món s’uneix per celebrar el Dia Mundial de l’Arbre. Aquesta data ens dóna l’oportunitat de reflexionar sobre la importància dels arbres i els boscos a les nostres vides. Els arbres són essencials per a l’equilibri ecològic del nostre planeta, i exerceix un paper fonamental en la provisió d’oxigen, la conservació de l’aigua, la biodiversitat i la mitigació del canvi climàtic. En aquest article, explorarem la importància de protegir els nostres boscos i promoure la reforestació en aquesta fita tan important.

BURÉS sempre ha estat compromès amb el medi ambient i amb la necessitat de cuidar el nostre entorn. Un clar exemple d’aquest compromís es produeix l’any 1996 amb la posada en marxa de la seva secció de reciclat VERD RECYCLING. Aquest servei es converteix en una aposta per l’economia circular i el reaprofitament a través del compostatge. Una gran inversió inicial va permetre convertir BURÉS en una empresa pionera en el sector. En aquest sentit, Burés compta amb dues plantes de compostatge a Girona (Vilablareix i Castelló d’Empúries), una a la província de Barcelona (Castelldefels) i una a la província de Segovia (Escarabajosa de Cabezas).

A més, BURÉS demostra la seva conscienciació compensant les tones de CO2 generades a través de la plantació d’arbres a les 120 hectàrees rurals que posseeix en les seves diferents finques. De fet, una de les més importants està radicada a Rajadell, la zona del Bages, una zona molt colpejada pels incendis. Els boscos són un important aliat en la lluita contra el canvi climàtic. Un dels principals beneficis és l’absorció de CO2 de l’atmosfera i produint oxigen mitjançant la fotosíntesi.

 

 

D’altra banda, molts dels productes de BURÉS (com adobs –VIGORHUMUS– i molts substrats) compten amb la certificació ecològica que garanteix que els aquests han estat produïts o elaborats seguint les normes de l’agricultura ecològica.

 

     

28 junio 2023
Últimas noticias
Ver todas las noticias
Ver todas las noticias
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!