Dia Mundial del Clima

Greenpeace va desplegar el passat dijous una pancarta a l’edifici del Corte Inglés de Madrid on es podia llegir “Ja mai és primavera”. L’objectiu era alertar sobre el canvi climàtic provocat pels combustibles fòssils, que estan modificant el clima, agreujant els esdeveniments climàtics extrems i diluint les estacions de transició, primavera i tardor.

Precisament, avui que és 26 de març es celebra el Dia Mundial del Clima. Aquesta data és una iniciativa de l’Organització Meteorològica Mundial (OMM) per crear consciència sobre el canvi climàtic i la importància de prendre mesures per protegir el medi ambient i reduir l’emissió de gasos d’efecte hivernacle.

BURÉS PROFESIONAL, S.A. per la seva part, està compromès en oferir productes que ajudin pal·liar aquests efectes:

COMPOST

BURÉS PROFESIONAL, S.A. ofereix diferents PRODUCTES REALITZATS AMB COMPOST potenciant així l’economia circular. A la nostra planta de Vilablareix rebem residus orgànics que els hi atorguem una segona vida per tal de poder-los aprofitar en l’agricultura.

SUBSTRATS

D’altra banda, també tenim substrats que estan dissenyats amb una capacitat de retenció d’aigua adequada per tal que les plantes absorbeixen de manera eficient l’aigua que s’aporta.

 

 

MULCH

L’ENCOIXINAT és una tècnica que implica cobrir el sòl al voltant de les plantes amb una capa de matèria orgànica per protegir el sòl, mantenim la humitat, evitant el creixement de males herbes i mitigant les temperatures extremes.

 

 

ADOBS ORGANOMINERALS

VIGORHUMUS és un fertilitzant ecològic utilitzat per millorar les propietats del sòl i afavorir en major mesura la permanència dels nutrients i de l’aigua.

 

24 marzo 2023
Últimas noticias
Ver todas las noticias
Ver todas las noticias
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!